Beszállító partnerünk


A Possibilis Kft. a hamburgi illetőségű Wollenhaupt GmbH hivatalos magyarországi partnere. A Wollenhaupt GmbH egy 125 éves múlttal rendelkező tea és vanília kereskedő nagyvállalat.

A Wollenhaupt GmbH-t 1881-ben alapították a Wollenhaupt család két tagja. Az azóta eltelt idő alatt a tea iránti szenvedély és a tökéletességre való törekvés vezérelte a Wollenhaupt GmbH-t. Az eziránti elkötelezettségükhöz a vállalat mindig hű maradt, amelynek ékes bizonyítéka az általuk és a Possibilis Kft. által kínált minőségi teák és teázási kellékek.

A Possibilis Kft. 1996 óta működik együtt a Wollenhaupt GmbH vállalattal és 2001 óta számít annak kizárólagos partnerének a teák és teázási kellékek terén. Ezt a viszonyt szorosabbra fűzte a két vállalat 2007-ben, amikor egy közös vállalkozásba kezdtek, hogy minőségi csomagolt teák kerüljenek a magyar áruházak polcaira.

Amennyiben további információra van szüksége partnerünket illetően kérjük ne habozzon megkeresni bennünket, vagy látogassa meg a Wollenhaupt GmbH honlapját a www.wollenhaupt.com webcímen.


   1095 Budapest, Gát u. 10. | Tel./Fax: (1) 216-33-44 | Email: info@possibilis.hu | www.possibilis.hu | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
Possibilis tea áruház - házhozszállítás webáruház webshop Possibilis áruház és kereskedés. Különleges minőségi tea készítmények:szálas tea, teafű, továbbá teázási kellékek