További információk
Tömeg | 100 g |
---|---|
Adagolás | 1 púpozott tk |
Főzési idő | 2-3 perc |
Főzési hőmérséklet | 70°C |
Termőhely | Kína |
Tartomány | Fujian tartomány |
Levél | nagy, színes, ezüstös hegyekkel |
Csésze | sima és virágos |
Készleten
A Pai Mu Tan valószínűleg az egyik legismertebb kínai fehér tea, amelyet Fujian tartományban termesztenek. A tavaszi szüretből származó, napon szárított levél, amely a lágy erjedésnek köszönhetően sima, enyhe forrázattá bomlik, tökéletes választás ennek a különleges teafajtának a megismeréséhez
Tömeg | 100 g |
---|---|
Adagolás | 1 púpozott tk |
Főzési idő | 2-3 perc |
Főzési hőmérséklet | 70°C |
Termőhely | Kína |
Tartomány | Fujian tartomány |
Levél | nagy, színes, ezüstös hegyekkel |
Csésze | sima és virágos |
Készleten
A Pai Mu Tan valószínűleg az egyik legismertebb kínai fehér tea, amelyet Fujian tartományban termesztenek. A tavaszi szüretből származó, napon szárított levél, amely a lágy erjedésnek köszönhetően sima, enyhe forrázattá bomlik, tökéletes választás ennek a különleges teafajtának a megismeréséhez
Tömeg | 100 g |
---|---|
Adagolás | 1 púpozott tk |
Főzési idő | 2-3 perc |
Főzési hőmérséklet | 70°C |
Termőhely | Kína |
Tartomány | Fujian tartomány |
Levél | nagy, színes, ezüstös hegyekkel |
Csésze | sima és virágos |
Még nincsenek értékelések.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.